Laia Casas i Argerich

Laia Casas i Argerich

Mestra especialitzada en Neurociència aplicada a l'educació

Diplomada en Magisteri especialitzat en Pedagogia Terapèutica, Màster en Educació Emocional i en Benestar per la Universitat de Barcelona, i Màster en Psicologia de la Comunicació i la Cognició per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Neuroeducació per la Universitat de Barcelona.

Va iniciar la seva activitat docent treballant amb alumnes amb diferents necessitats educatives, fet que li va permetre investigar metodologies d’aprenentatge actives, interactives i inclusives.

Des de fa anys, assessora i acompanya a diferents agents educatius (docents, famílies, alumnes) en el seu procés de transformació.

 

Última publicació

Educarnos para educar: Neuroaprendizaje para transformar la educación (2017) Editorial Planeta. 

Conèixer la ment i el cervell com a òrgan rector de l'equilibri físic, emocional i cognitiu genera una veritable revolució, un canvi de paradigma en la manera d'entendre el procés d'ensenyament -aprenentatge- i indica la necessitat d'una nova orientació per influir, com a educadors , en una millora contínua personal i social. Aquest llibre es proposa oferir a l'lector una síntesi dels darrers descobriments tant en el camp de l'estudi de el cervell com en el de la pedagogia per aplicar-los en benefici del procés educatiu.

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×