Certificació

Millora les teves competències personals i professionals!

Tots els nostres cursos estan reconeguts com a formació permanent del professorat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i tots ells són bonificables per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE).

 

Sumen mèrits per a  oposicions, concurs de trasllats, triennis i estadis i tenen els mateixos efectes administratius per als docents que les activitats incloses en el Pla de formació permanent del Departament d’Educació, sempre que es cursin després de la data d’expedició del títol d’accés a la docència.

 

Reconeixement de formació permanent del professorat pel Departament d'Educació

Tots els nostres cursos estan reconeguts com a formació permanent del professorat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb l'Ordre ENS/248/2012, de 20 d'agost de 2012, per la qual s'estableixen els requisits i el procediment per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat no universitari. 

A l’enllaç següent podeu trobar-ne més informació i consultar les activitats de formació agrupades per data d’inici: Activitats reconegudes pel Departament d'Educació.

Les activitats de formació que hi consten com a reconegudes compten per a oposicions, nomenaments, borsa de treball de substituts, trasllats, etc., i tenen els mateixos efectes administratius per als docents que les activitats incloses en el Pla de formació permanent del Departament d’Educació, sempre que es cursin després de la data d’expedició del títol d’accés a la docència.

Com rebràs el teu certificat?

DISPOSO DE COMPTE XTEC

Un cop finalitzada la formació, introduïm totes les dades a l’aplicatiu del Departament i, en aproximadament 10 dies, t’apareixerà a l’espai “la meva formació” de la pàgina XTEC. També t’apareixerà a l’ATRI, però de vegades triga uns dies més.

Clica a la imatge per accedir-hi

NO DISPOSO DE COMPTE XTEC

En el moment de matricular-te et demanem un correu electrònic en el formulari d’inscripció. Aproximadament dues setmanes de la finalització de la convocatòria rebràs el certificat, signat electrònicament, en format PDF. 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×