Escola d'estiu

Aquest juliol, forma't amb nosaltres!

 

T'oferim cursos en línia de 30, 40, 50, 60 i 80 hores reconeguts pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, segons l'ordre ENS/248/2012, com a formació permanent per al professorat. Tots ells son vàlids per a la formació de juliol 2023.

 

REQUISITS PER AL COBRAMENT DEL MES DE JULIOL 2023

  • Haver treballat sis o més mesos com a substituts fins al 30 de juny de 2023, en centres docents públics i serveis educatius dependents del Departament d’Educació, sempre que hagin treballat, com a mínim 1 dia, durant els mesos d’abril, maig o juny de 2023.
  • Es rebrà un NOU nomenament corresponent al mes de juliol de 2023.
  • És necessari realitzar un curs de formació durant el mes de juliol de 2023, excepte aquelles persones que participin en oposicions per ingressar als cossos docents.

 

Com ha de ser la formació del mes de juliol per obtenir un nomenament?

  • Mínim de 10 hores, amb un total de 30 hores per acreditar la formació.
  • Formar part del Pla de formació permanent del Departament d'Educació o tractar-se d'activitats de formació reconegudes a l'empara de l'Ordre ENS/248/2012.
  • Ser cursat durant el mes de juliol de 2023.
  • Acreditar la superació del curs abans del 31 d'octubre de 2023, als Serveis Territorials o al Consorci d'Educació de Barcelona. En el cas que la formació consti a ATRI, no és necessari acreditar-la.

Pots consultar la normativa en el següent enllaç

 

Tots els cursos del nostre catàleg són vàlids!

Tots els cursos del nostre catàleg són vàlids pel nomenament i cobrament del mes de juliol, ja que compleixen amb tots els requisits. Fes la inscripció en la convocatòria de juliol.

En un termini d'aproximadament 10 dies, des de la finalització de la convocatòria, podràs descarregar el certificat de superació del curs directament des de l'apartat «Els meus certificats» del portal web XTEC i també rebràs el certificat, signat digitalment i en format PDF al teu correu electrònic.

 

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×