Lidia Pérez Muñoz

Lidia Pérez Muñoz

Mestra i formadora especialitzada en educació alimentària i hàbits saludables

Filla i neta d’esportistes, vaig heretar-ne l’interès per la salut, però no va ser fins ben avançada l’adolescència que vaig iniciar un camí d’autoaprenentatge cap a un estil de vida més saludable. Des d’aleshores, els meus estudis van prendre la mateixa direcció.


Mestra d’Educació Física i Màster en Activitat Física i Salut, vaig ampliar els meus coneixements en alimentació i nutrició i em vaig especialitzar en la promoció d’hàbits saludables amb el propòsit d’ensenyar com a mestra el que hagués volgut aprendre com alumna.

 

Actualment, compagino la feina de mestra amb la de formadora en educació alimentària escolar i dirigeixo el projecte d'El Repte dels Esmorzars.

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×