Oskar Aragonés Llacer

Oskar Aragonés Llacer

Formador en ètica animal

Diplomat en Ciències Empresarials, format en Educació Humanitària (ètica animal, drets humans i ecologisme), formador a la Fundació FAADA dedicada a la defensa animal i voluntari al santuari d'animals, El Hogar Animal Sanctuary. Treballa com a divulgador d'ètica i empatia animal en escoles i centres de formació i en tallers d'hàbits saludables per a l'Agència de Salut Pública de Barcelona.

Sempre relacionat en temes de comunicació, ha treballat en agències de publicitat com a dissenyador gràfic i com a guionista per a programes de ràdio i televisió.

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×