Olga Santos Adrobau

Olga Santos Adrobau

Mestra d'educació especial especialitzada en l'atenció d'alumnes amb necessitats educatives específiques

Diplomada en Magisteri Infantil (UB). Graduada en Educació Primària, menció en Audició i Llenguatge (UEM). Màster en Educació Especial (URL). Màster en Psicopedagogia (UB). Postgrau en Atenció Precoç (UVic).

Mestra en actiu per al Departament d’Ensenyament des de 2013, en les especialitats d’educació especial (ordinària i SIEI) i audició i llenguatge (ordinària i SIAL). Actualment, funcionària del cos de mestres, especialitat Audició i Llenguatge.

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×