M. Carme Gutiérrez Conde

M. Carme Gutiérrez Conde

Psicòloga general sanitària especialitzada en el Diagnòstic i Tractament de les Altes Capacitats

Des de l'any 2003 és directora i Psicòloga clínica del centre Creixement Global a Palau-solità i Plegamans. Psicòloga general sanitària especialitzada en l'Avaluació i intervenció psicològica i/o psicopedagògica a infants, adolescents i adults. Coordinació amb famílies i escoles. Redacció d’informes diagnòstics, d’adaptacions i orientacions.

2021 Curs Tractament Psicològic Infantil i Familiar. Centre Grat.

2020. Curs Teràpia de Parella. Centre Grat.

2014. Acreditació com a psicòloga general sanitària. Codi de Registre de Centre Sanitari E08618904.

2010. Especialització en el Diagnòstic i Tractament de les Altes Capacitats. Acreditada per l’ Institut Superior Català d’Altes Capacitats. Any 2010.

2008. Curs El test projectiu de la família. SCTPR (8 h) 2008

2006. Màster en Psicoteràpia Integrativa Humanista. Institut Erich Fromm de Psicologia Humanista.  (600 h).

2005-2006. Formació en Teràpia Integrativa Humanista. Richard Erskine (45 h).

2005. Formació Especialitzada en Anàlisi Transaccional  a l’ Associació Catalana d’Anàlisi Transaccional i al CDP de Madrid amb George Escribano i Josep Lluís Camino (250 h).

2004. Curs Abordatge clínic de la infància (30 h).

2004. Curs Tècniques Terapèutiques amb Anàlisi Transaccional. CDP Madrid (80 h).

2003. Formació Teòrica i Pràctica sobre Activitats Físiques: - Tècniques de Relaxació Aplicades a l’Ensenyament (30 h). UAB    

2003. Especialitat en Psicoteràpia breu amb tècniques d’anàlisi transaccional. (30 h) COPC

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×