Jordi Casas i Ballarà

Jordi Casas i Ballarà

Enginyer en informàtica de sistemes. Professor de formació professional

Sóc enginyer en informàtica de sistemes. Durant més de 20 anys he estat treballant en el món de la consultoria informàtica tant en la vessant d’administració i desplegament de sistemes, en seguretat de la informació i en Big Data (processat massiu de dades). També he tingut oportunitat de treballar amb els principals proveïdors de serveis TIC al núvol (AWS, Azure, GCloud), tenint una visió àmplia de les tecnologies com a servei.

 

Des de setembre de 2019, sóc docent en cicles de formació professional de grau mig i grau superior d’informàtica. El meu objectiu és aportar tot el meu coneixement adquirit durant la meva etapa en l’empresa privada per a formar persones perquè estiguin preparades pels reptes digitals que tots tenim davant.

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×