Javier Cebreiros

Javier Cebreiros

Doctor en comunicació, graduat i màster en direcció d'empreses

Doctor en comunicació. Graduat en Direcció d'Empreses i màster en Investigació en Comunicació. És tècnic superior en màrqueting i màster en Direcció de l'Escola de Negocis NovaCaixa Galícia. És bloguer del Huffington Post.

Fundador d'ENSAIA, participa com a soci en les empreses Impact Hub Vigo i InfoJC. En 2018 va ser un dels 25 participants seleccionats per les Nacions Unides, per al seu programa 'Emprenedors per al canvi social'. Ha col·laborat en mitjans de comunicació com La Veu de Galícia o TVE.

 

Última publicació

 

«Som les emocions que comuniquem». Amb aquesta afirmació, Javier Cebreiros ens proposa una forma diferent d'entendre la comunicació. 

Són múltiples els cursos i llibres que defensen el desenvolupament del llenguatge corporal, el to de veu o els gestos com a elements clau de la nostra comunicació. No obstant això, en aquest fascinant llibre, l'autor se centra en la qual considera la part més substancial: les emocions. 

Les persones comuniquem constantment i no durant un temps d'exposició concret, sinó durant les vint-i-quatre hores del dia, de manera que el més important no és com ho fem, sinó el que despertem en els altres. En Olvida el tu lenguaje corporal tracten aspectes fonamentals de la comunicació: la passió, l'autenticitat, el lideratge, les emocions o el sentit. Tots ells s'exposen partint d'una idea essencial: per ser millor comunicador cal treballar per ser millor persona.

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×