Eva Bach

Eva Bach

Pedagoga, mestra, escriptora, conferenciant, formadora de formadors i orientadora

Llicenciada en Ciències de l’Educació per la UB. Pedagoga, mestra, escriptora, conferenciant, formadora de formadors, orientadora familiar, professora de diversos màsters i postgraus universitaris, i mare de dos fills.


Experiència docent de 7 anys a Infantil i Primària. Reconeguda especialista i investigadora en emocions, comunicació i relacions humanes. Pionera i promotora de l’educació emocional en els àmbits familiar i escolar a Catalunya i en altres Comunitats Autònomes. 

Columnista del Diari ARA Criatures, creat per Carles Capdevila, amb qui va col·laborar a la ràdio i a la televisió. Col·laboradora habitual del programa de Catalunya Ràdio “L’Ofici d’Educar” i de diversos mitjans de comunicació.

Formada en Psicologia i Psicoteràpia Humanista. Ha estat directora de l’Escola de Mares i Pares de l’Institut Gestalt de Barcelona i formadora en un projecte d’educació emocional al Futbol Club Barcelona. 

Autora i coautora de diversos llibres: Mares i pares influencers (2019); Educar per estimar la vida (2017); La bellesa de sentir. (2015); Por amor a mi familia (2013); Adolescentes "qué maravilla" (2008); La Asertividad.(2008); Des-educa’t (2004); Sedueix-te per seduir (2002); etc.

 

Última publicació

Mares i pares influencers. 50 eines per entendre i acompanyar adolescents d’avui (2019) Barcelona, Rosa del Vents

Estàs a punt de llegir un llibre que et farà feliç”. – Jaume Funes

 

Aquest llibre s’adreça a qualsevol persona que tingui adolescents a prop i que vulgui viure més agradablement aquesta etapa de la vida tan meravellosa com desconcertant.

A través de 50 idees, les autores ens mostren com obrir-nos a noves maneres d’entendre la vida, les relacions, els estudis, l’amor, la sexualitat, l’amistat, la felicitat, les emocions, els valors, les prioritats, el futur i tota una sèrie de temes que ens descol·loquen perquè capgiren els nostres plantejaments.

Partint de la seva experiència com a mares i educadores, així com de les aportacions de professionals de diversos àmbits, i després d’escoltar a més de 1.500 joves, l’Eva Bach i la Montse Jiménez ens ajuden a actualitzar-nos i ens ofereixen orientacions i recursos per arribar als cors dels adolescents i de les adolescents, i convertir-nos en la seva millor influència.

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×