Dra. Berta Torras Vila

Dra. Berta Torras Vila

Mestra d’anglès i de música. Professora en el grau universitari Llengua Anglesa i Educació. Formadora de CLIL Music

Em considero formadora de formadors i eterna aprenent.  Crec fermament en les poderoses capacitats que els educadors tenim per obrir portes, per inspirar   i per encendre la curiositat i el desig d'aprendre dels nostres estudiants.

Exerceixo de professora de Llengua Anglesa i Didàctica de l'Anglès dins de graus universitaris a diferents universitats, i sóc formadora en CLIL Music i Pedagogia crítica de l'anglès. Sóc, també, mestra d’anglès i de música. Em considero una apassionada per l'educació en el sentit més transversal de la paraula i crec fermament que la llengua anglesa pot tenir un paper transformador i empoderador en el procés educatiu i de desenvolupament personal de les futures generacions. 

 

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×