Dr. Xavi Forcadell

Dr. Xavi Forcadell

Mestre. Psicomotricista i Educador Emocional

Doctor en Didàctica de l’Educació Física, de les Arts Visuals, de la Música i de la Veu, per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Postgrau en Formació d’Especialistes en Psicomotricitat, per la Universitat Ramon Llull. Diploma d’estudis avançats del Programa de doctorat: Educació Física i Esport: Didàctica i Desenvolupament Professional, per la Universitat de Barcelona. Postgrau d’Educació Emocional, per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, de la Universitat de Barcelona. Diplomat en Mestre d’Educació Física, per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

 

Últimes publicacions

 

El Cranc Juganer

Coneixes la història d’un cranc molt especial amb unes pinces … molt travesses? Prepara’t per a endinsar-te en aquesta ventura plena d’animals marins, emocions i sorpreses!

 

Psicomotricidad educativa: avanzando paso a paso

 

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×