Daniel Guirado Salvans

Daniel Guirado Salvans

Mestre d’Educació Primària. Formador especialitzat en l’àmbit digital

Mestre en actiu d’educació primària amb especialitats d’educació física i llengua anglesa. Coordinador TAC del centre des dels últims 3 anys.

Graduat a la Universitat Autònoma de Barcelona i amb el màster en Educació i TIC (e-learning) per la Universitat Oberta de Catalunya.

Experiència com a professor associat a la UAB dins la menció de Necessitats Educatives Especials. Formador de professorat en l’àmbit digital i per la preparació dels processos d’oposició docents.

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×