Cristina Duran Salvadó

Cristina Duran Salvadó

Professora de música especialitzada en educació emocional i en Pedagogia Sistèmica

Llicenciada en Filosofia i Lletres (Secció: Art-Musicologia) per la Universitat Autònoma de Barcelona.  Va obtenir el títol professional de piano al Conservatori Professional de Música de Vila-seca i el títol superior de Llenguatge Musical al Conservatori Municipal de Barcelona. Ha realitzat el Màster en Pedagogia Sistèmica a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (2013-2015). També s'ha format com a professora de ioga (curs de 300 hores reconegut per la Yoga Alliance).

És professora de música de secundària (funcionària, actualment en excedència) i ha exercit com a tal a l'institut Jaume I de Salou durant vint anys (1995-2015).

Actualment imparteix cursos i tallers d'educació emocional sistèmica per a diferents col·lectius: docents, pares i mares, adolescents i joves. És formadora en el curs de Pedagogia Sistèmica organitzat pel Moviment Educatiu Sistèmic (MES) a Reus. En aquests cursos es té molt present el treball del cos i la música com a camí d'autoconeixement.

És professora de ioga al centre Espai Holístic (Vila-seca).

Ha creat  el Joc de Cartes de les Emocions (en català, castellà i anglès).

Forma part del Moviment Educatiu Sistèmic (MES), on coordina el Grup de Recerca de Música.

 

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×