Arantxa Ribot

Arantxa Ribot

Pedagoga. Professora de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, cofundadora de l'associació ESBE i investigadora a Salut Mental Catalunya

Llicenciada en pedagogia per la Universitat de Barcelona. Va estudiar dos postgraus, el primer en acolliment, adopció i postadopció per la Universitat Ramón Llull i el segon en Educació Emocional per la Universitat de Barcelona. Máster en Investigació i innovació en educació amb l'especialitat en diagnòstic i orientació comunitària per la UNED. Actualment realitza el doctorat sobre Intel·ligència Emocional i Salut Mental al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Professora associada a la Facultat de Ciències de l’Educació, imparteix docència als estudis de psicopedagogia, pedagogia i educació social.

Membre del grup Salut, Terapèutica i Qualitat de Vida del Col·legi de Pedagogs.

Línies de recerca: avaluació de programes educatius, intel·ligència emocional i salut mental.

Ha treballat com formadora de professionals de la salut al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i com a avaluadora de projectes socials per la Universitat Pere Tarrés.

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×