Anaïs Rodríguez Ruiz

Anaïs Rodríguez Ruiz

Psicòloga especialitzada en anàlisi i intervenció psicoeducatives

Graduada en Psicologia amb menció en anàlisi i intervenció psicoeducatives (UAB). Màster en dificultats de l'aprenentatge i trastorns del llenguatge oral (UOC) i Màster en psicopedagogia clínica i Postgrau en Logopèdia escolar (Euroinnova Formación).

 

Actualment duc a terme tasques d'orientació psicopedagògica en l'àmbit escolar, intervenció i diagnòstic psicopedagògic i psicològic en l'àmbit privat, docència per a diferents assignatures del màster en dificultats de l'aprenentatge i trastorns del llenguatge oral de la UOC així com formacions i orientacions per a diferents sectors. Alhora, la innovació i la investigació m'encanten i per això participo en tasques de recerca amb criatures sordes en etapa preescolar. 

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@eduk.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

* Camps obligatoris

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes nostra política de cookies.×